Wednesday, December 22, 2010

AWARD LAGI DAN LAGI ..

as-salam ... entry award lagi nih .. nak tayang2 award nih kat korang .. haha .. suka dapat award macam dapat gaji plak . cehh ! ada 2 nih .. jum tengok jum .. shantek taw award-award kali nih .. dua-dua dari orang kampung aku (tanpa disangka-sangka) .. kak Ullyana .. thanks k.ully !


1st award
anugerah jerit . wee ~



setiap award tak sah lah kan if takde soalan manja gitu ..

  • Siapa yg bagi award ini? : tuhh kat atas tadi dah bagitau . =)
  • Apa komen anda terhadap blog yg memberi award ini? : belog die comel giler . banyak awan dania dan eksrem . suke ! ^^
  • Ayat yg selalu anda tngalkan di shoutmix org? : "singgah sini..."
  • Tag kepada 5 blogger lain : UYA ... FATIN ... RARA ... KUSHA ... MIMIQAQA









2nd award


cantikkan ? comel pon ade . ahha .. (ayat cam keling aku neh) ... award neh open . sape2 nak amik laa .. tade soalan ke ape kene jawab .. juz amik g tayang kat blog korang plak k .. especially my followers . =)




okeh ! langsai hutang dgn kak ully .. wee ~

6 comments:

BENA said...

kuat die skg dapat award. kalah k.bena. hahaha :)

ieqa said...

hahaa banyak dah award kutip dr mieqa ni. kamsahamnida!♥
kumpul banyak-banyak dulu baru post kat blog. tehehee

syira aka sepatu hijau said...

salam

besh dapat award :)

Jamiel said...

Salam perkenalan wat rakan serumah..

YOUsoF said...

hehe double tahniah tuk tuan blog!!

*singgah sini* ;DD

Ullyana zaidy said...

hheee..yey!!
maceh sebab sudi menerima :)

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers