Sunday, December 5, 2010

tak mengancam ?? so kita tukaaarr laagiiii !! wuhhuu...

As-salam readers …. 
Entry ciput je neh .. na bagitau ieqa tukar tajuk belog lagilaa .. adehh … nih da masuk kali ke-3 aku tukar kowt ! huhu .. rase yang neh macam kene dengan jiwe kowt . jum usya tajuk belog baru ieqa .. 




Weeewwwiitt !! comel tak ? hahaha ..oke laa tuh kaan .. senang sikit kalau korang nak cari belog ieqa nanti kat blog list yang korang follow tuh .. *cehh..perasan macam la ade orang nak tgk blog ieqa. T__T

Pasneh macam2 lagi na buat dengan belog neh . actually suke membace belog tapi tak rajen nakk menhupdate belog sendiri .. isshh .. apela pemalas ieqa neh . huhu .. tape2 .. bak kate taiko sorang tuu .. “kayuh pelan-pelan ye dik..”. baik boss ! ieqa akan ingat ayat tuhh . ayat tuh dilemparkan pada ieqa mase ieqa tengah cam frust2 gitu laa . huhu .. thanx bro !

baiklah sampai takat neh jela entry kali neh . kate ciputt an ? 
papai !
jage diri elok2 ye .. =)

3 comments:

Fatin Rahmat said...

wokeyh smart dh tajuk tu. jangan tuka-tuka dh tauu! hehe :P

ieqa said...

takpe mieqa, ieqa bace blog mieqa. hehee

ieqa zulaica said...

fatin : baekk .. ta tuka da kowt . btw thanx dear ..

ieqa : hooyyeaah ! tenkiutt .. mieqa pon bc blog ieqa jugax .. =)

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers