Monday, December 13, 2010

Penyelesaian kepada masalah !

as-salam semua ..
bape hari dah tinggal belog ta hupdate2 … semua sebab kemalasan melanda diriku .. huhuhu .. takdelaa .. aku tak update blog pon aku tetap jejalan melawat blogger2 len .. rajinkan aku ? heheh .. lagipun line tenet cam haram cikit la lately . haa nasib waktu jalan2 tuhh terjumpe satu info yang membantu untuk na update blog terutama time line slow .. 




neh diaa .. tadaaa !!




writer


*Windows Live Writer 2011*

haa pakai laa weyhh .. penat aku share (suke ati korang la nak guna ke tak .. saje je gertak .. hii). aku baru first time pakai gak . mungkin ada antara korang da lama guna benda alah ni . takpe2 .. aku na share tuk mereka yang tak kenal ag benda alah nih .. ohh ye sebelum terlupa nak bgtaw aku jumpe benda alah nih kat blog cik syira.. tengs cik syira …


shhh : bosannye cuti seminggu duk umah jek .
sshhh : lamenye lesen L aku neh nak keluar .

10 comments:

Ullyana zaidy said...

:)
bosan ke duk umh? xp jln2?
hehe....

rajin die bw blog kwn2..

BENA said...

ohooooooo . bagus2 ! de membe akak bgtau pasal ni jugak . tapi kan kan kan . eerrrr xreti jugak gune ! HAHAHAHA :)


sabo2. nanti dpt la tu lesen L. heeee

ieqa zulaica said...

k.ully : ta laa .. malas .. mbe keje sume ... jln2 at blog jela mpu ... *sigh

k.bena : senang jelaa kak .. interface dye cm at post blog neh jugax ..

yelaa smggu kne tgu . pas dpt bwu leh wt P lax . huu

Hanafi WangZi said...

kaw xtuka agikan shoutbox kaw tuh.. grrrr.. mende alah tu pe function?

ieqa zulaica said...

ali ! hehehe . aqu ta igt aku letak mane coding shoutbox tuu .. t la aku wt .. jan nak grrr sgtlah . huu

bnde neh function dye cm nak update ape2 boleh wt direct kat lappy je . bile dah siap bawu publish . tnpa on9 . publish on9 la . phm ?

CGG said...

melawat kamu:)

ieqa said...

oh yeahhh suke suke!

thank youuuu :D

ieqa zulaica said...

CGG : t sy lawat kamu balik .. =)

ieqa : suke ehh ? baguz2 .. p donlod cepat2 .. hee

farra8979 said...

owh same la.. klu x update pun akan blogwalking... ^_^

ieqa zulaica said...

farra8979 : kan kan ? sepp skali .. hihi

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers