Tuesday, November 30, 2010

sarang lelabah ... lipas ade ..cicakk ! euwww ...

itu semua machaa ada kat blog saya yang suda lame ta ber-update . haa .. amik kau ! if betul2 ada benda alah neh semua mampos aku tak usik da blog neh ! takpon upah mat indon tolong bersihkan . hehee ...
yelaa .. geli dowh menatang2 tuh semua .. eiiii .. naik bulu roma semua ... cam nampak hantu plak . ish ! celupar betul mulut aku neh ... da lah update blog mlm2 buta .. gulp !
bismillahirahmanirahim .. mintak jauh ..

haa ... neh pon tengah free sangat2 al-maklum laa cuti sekolah .. ehh silap ! cuti sem !
tapi yang sakit hatinye line tenet sekarang macam pffftt!! haaa.. amik kau ! memang nak bagi aku wt dosa jer .. ishh3 .. neh pun nasib oke sikit boleh la update blog yang usang neh . sempat tukar layout ag .. tapi still tak berape puas hati dengan layout neh . na yang cool cikit laa asik gegerl je an .. tapi susah la nak cari yang cool cool bagai .. sangat susah oke ? bertambah susah bila line macam dotdot haa .. sangat rase na makan broadband masak lomak cili api !! haa sampai cmtuh skali nyah .. haahaa .. sabar ieqa sabar .. so wt sementare neh pakai jela layout neh . nampak oke jugax .. 

hurmm .. lamenye ta update blog . usya blog orang lain sampai berpuluh2 entry seminggu . aku na cakap sebulan pon belum tentu sampai belasan entry . ahaha .. punye la bz cik kiah ! aku salute la at blogger2 yang rajin menulis tuk blog mereka . seronok baca blog neh actually .. macam2 pengisian ade . ade jugax blog2 otai yang aku usya memang mantop beb ! so, no wonder la followers otai ramai . sejak 2 menjak neh pon banyak contest blogger neh buat . ase na join tapi malu . huu .. dulu ade member tag aku at 1 contest neh .. pasal ray ban tak silap . aku tak join pon . malas la der .. agpon malu sikit2 .. hehe .. maybe next time ade peluang aku akn join la contest2 blogger2 neh buat . nampak memang cam best .

berbalik kepada hal blog aku neh, aku rajin jugak sebenarnya nak update2 neh just mase je mencemburui . idea melimpah ruah wa cakap lu .. tapi tuh laa .. nanti aku na masuk kan jugax la entry lapuk . hehe .. sem neh banyak entry yang boleh dibuat sebab banyak sangat event yang aku join kat kolej macam fasilitator kolej, wakil kasukma tuk team netball dan macam2 perkara aneh berlaku sem neh . hanya mereka yang berdekatan dengan aku jer faham apa perkara aneh tersebut. but chill la .. sem depan , tahun baru mesti bukak buku baru . moga2 semuanya diredhai dan diberkati Allah . 
aminn ..


okela .. sampai sini jela blog nafas baru bulan duebelas . haha
nanti ada masa dan ketika update lagi . by uolss ! 

Cartoons Myspace Comments






shhh : cuti neh amik lesen kereta .. ta sabar nokk na dapat lesen ;)


shhh : k.bena ! saya da update da blog neh .. huhu


8 comments:

Harith said...

da reput kot ka punye blog niih..
hahhaha

BENA said...

haaaaaaaa . akhirnye ! cik comei kite ni dah update dah blog ! bagus2!

cop2!! yang tulisan kecik tu jugak menjadi perhatian kak zra .

NAK AMIK LESEN ? besnyeeeeee . taun depan jom g gambang! hahahahaa . =)

ieqa said...

finally mieqa update! hehee

kan kann? update bebanyak sikit pasal cite sem ni, banyak gile kot mende pelik luar biase yg jadi. hoho especially juniors. ehh perlu ke cite pasal juniors? hahaa

selamat amek lesen yawww! ieqa dh beres! >__<

CGG said...

i've been waiting for sooo long..
akhirnye kamu update..
cgg selalu jadi silent reader!

ieqa zulaica said...

harith : waaaargghh .. kau mmg jaat jew dgn aku ? ehh cop2 .. zmn bile kau ade blog neh der ? ta pasan plax .. hihi


k.bena : tyme cuty jela blh rjin2 update . hehe ..
ouhh .. sb tuh ieqa wt kecik2 molek . hee .. oke tadehal tour 1 Malaysia pon bolee kak .. ;)


mimiqaqa : hehehe .. taw tape ! wndu jugax at blog neh act .

hurmm .. ta perlu kowt cite sal dyowg p if pangai da cm haram pelu jugax cket2 kowt .. ke cane ? hihi

ouhh .. gud 4u .. mieqa bwu na amik . hoho

CGG : heyy .. thanx dear .. terharu .. ^^

Ullyana zaidy said...

uik..byk nye minatang...hahaha
saba2..line tenet mmg saloo cmtuh..
tp line tenet kat tempat sis laju je ni..suke2!!.hee :)

muhamadsufian89 said...

orang busy memang susah nak update..mesti org penting kat kolej ni..hehe

ieqa zulaica said...

k.ully : bodband mang gini an sis .. sabar jelaa . huh

sufian : penting la sgt .. suam2 kuku jerk .. hoho

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers