Saturday, November 26, 2011

Short Entry.

Assalamualaikum and Hello blog-mates!


lama sangat2 tak update blog ni. memang lama sangat2 since sebelum fly ke UK lagi.. sangat2 busy dengan preparation before fly. then, bila dah sampai sini, nak settle pasal study plak and macam2 lagi lah..  malam ni pun tade cerita apa sangat pun nak update. *actually malas nak mengolah cerita. heheh.. 


i just wanna share something with you guys. yeah, its just a picture of mine. actually and honestly, i have no idea why this picture got so many attentions. over 100 likes! btw, thanks for liking peeps!


this picture was taken at Bute Park, Cardiff.
*agak2 masuk contest boleh menang kalau orang like byk2 camni. haha!!

it's almost 3 months i've been living here. kejap je kan, pejam celik pejam celik. tapi homesick still ada lagi. yang tak boleh blah nye masuk bulan kedua lagi kuat homesick sampai berhari2.. even shopping treats can't help me! can't you believe it? aku pun tak percaya. setakat skype and call jela dapat ilang rindu tapi tuh pun tak cukup tau. rindu mak, abah and awak. and all my friends.. hope you guys doing fine there. 

okelah, nak sambung buat assignment. i'll try my best to update my new life here serajin yang boleh. (tau syamimi haziqah!)

bye-bye ! Cheers for reading :)





5 comments:

Encek Rizaira said...

wah semat gambar tuh....

ieqa zulaica said...

thanks yaw ! ;)

BENA said...

iqaaaaaaaa ;) stadi leklok tauuu . pastu kan kan . beli ole2 untuk kak ziera pelishhhhhh . hahahahah ;)

ieqa said...

Hehehe oke oke ^^

Btw, gambar tu memang superb cantik kot. Jelesssss ♥

ieqa zulaica said...

k.bena : InsyaAllah k.bena.. jangan lupa ieqa.. t nak balik sy roger nak ole2 ape. ;)

ieqa : hee.. ieqa pun da byk pic cantik2 kot.. jeles mieqa.. ;)

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers