Wednesday, July 20, 2011

Terpikat dengan aweks..

salam..hye peeps..


lame tak update bukan bermakna ku ta kisah pasal dunia blog or bukan bermakna ku sudah besara. naaa-ahh! even dah lame tidak meng-hupdate (such a broken word!haha) kan diri, tapi aku stil blogwalking blog korang tau. ye, aku memang suka membaca. serius! hehe..

aku jalan-jalan kan, aku terjumpa satu blog ni. jumpa blog ni kat blog SuperBEN(aku pun taktahu sejak bile abg BEN dapat gelaran ni) lah ape lagi. blog awek cun, and I must say, not just pretty lah, but PRETTY WITH BRAIN. aha! tuh dia.. aku baca blog dia memang best lah, takde unsur-unsur gedik nak attract readers ke blog dia kan since she’s new in blogging. but.. korang even dia baru start since January 2011, korang mesti pengsan lah kalau tengok followers dia. aku pun dah lame ade blog, 500 pun tak sampai followers! ahhaa! (mane nak ade, update blog pun time bulan purnama je..ciss!) malas nak cerita, p tengok sendiri noo.. kat blog beliau.. 
http://nameeroslan.blogspot.com/



lagi 1 hal, aku suka header blog dia yg tersangat lah sempoi macam dia lah jugak. plus deco blog dia pun sempoi tak macam blog aku yg pinkish bajet nak girlish2 cute2 ni. haha! actually memang aku nak tukar deko kat blog aku ni since memang tak kena dengan jiwa aku nih. nih pun saje buat aritu sebab time cari background tuh aku tengah mabuk bercinta kott.. err.. entahlah! T____T


thanks for reading peeps!

9 comments:

SyaficqaHamdan said...

kenal die! bw time tuh skali tgk baru stat januari da 1k ++ taw. time tuh fy bw awl2 die wat blog ag. fy nie da 3 thaun 5 rat pon xsmpi. sobsss

ieqa zulaica said...

kan.. awesome kn? pnulisan dia pun bagus, suka baca. ohh blog fy dah 3 tahun.. lama dah beblogging ya.

Namee Roslan said...

maaf, saya lambat!aah internet saya buat hal. then only saya baca semua comments and nak balas jejak semua orang.hehe. btw, terima kasih ye ieqa..;') awak naikkan semangat saya.

ieqa zulaica said...

hee.. thanks cz sudi singgah blog koboi kite neh. haha! oke. blog awak mmg best pun namee.. peace~

cik EPAL said...

selalu gak baca blog dia ni. memang best :)

ieqa zulaica said...

cik epal : haah ieqa pun jumpe dekat blog abg ben . huhuuh .. best kan ..

Lilynn Sazlin said...

salam.

hai.
lil datang dari 'special thanx' namee. bila lil da add namee. otomatik senarai nama dlm list 'special thanx tu' lil akan add blog dia.

klu sudi
datanglah blog lil oke?

belogcintasaya.blogspot.com

nice to meet u :)

hafizudin said...

im not sure how does she looks like.
but im definitely sure.
that her writing was so beautiful.
sincerely =)

ieqa zulaica said...

hafiz : she is beautiful as her writing indeed :)

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers