Wednesday, June 1, 2011

debaran satu.

assalamualaikum.

actually baru selesai meng-scan sume sijil-sijil milik Siti Nor Zulaikha anak uncle Kamarulzaman. sape pulak da lah .. ohooii !! aku lerr tuu .. hehe ... sume aku scan, pendek kata apa je yang kau ase kau nak scan, kau scan! haa... tuh pendek yang kata.. panjang tak kata apa-apa? haha..

haa apsal pulak la aku duk rajin sangat kan pergi scan benda-benda alah tuh sume.. dah tade keje sangat ke cik ieqa?? hehe... aah tade keje.. gini lah jadinye.. esok baru ade keje. oh ya ! tomorrow gonna be my 1st day working at Secret Recipe yawww!! 

pic fr google

haa.. mesti korang dengar je SR neh dah telan air liur bagai kan.. huhu.. beselah kek dia memang tade sape boleh challenge wa cakap lu... kan kan kan! hee .. haa berbalik semula kepada soalan tergantung tak bertali tadi.. kenapa ieqa kau rajin sangat malam nih.. abes benda kau nak scan.. tahulah kau ada scanner kat umah .. tuh pon nak kecoh! urgghh!! 

haa.. relax.. bawak bertunang bak kata irine nadia marcello kan.. actually korang, ni lah debarannya. satu per satu akan terungkap nanti. empunya badan ni pun tengah berdebar-debar giler cam nak meletoppps nokk kepala mak nih..! yelah duk pikir apekah kesudahannya kan. haa aku nak email kat mylovely lecturer plak nih sume sijil dan transkrip exam yang aku scan tadi.

okaylahh, kita tunggu sama-sama okay. korang mesti nak tau punya kann. korang kan memang ambil berat kat aku.. (tangan di dada, mata ke atas).. 



8 comments:

Hanafi WangZi said...

ko kene export g oversea kan? kompem.

ieqa zulaica said...

taboleh nak kate ape. bnda ta kompem ali.. next week bru taw resultnye. doakn aku ehh ! =)

hardy boy said...

sedap kek nie (^_^)

ieqa zulaica said...

sedap kalau mkn sekali sekala ;)

NadyaRamlan. said...

nxt week bufday i blnje SR tu! =)

ieqa zulaica said...

i dah quit lah . hahaha !

ieqa said...

Dh dpt offer pegi oversea eh?
Seronoknyeee :D
How's USM? Tggu result oversea dlu eh?
Tahniah babe! Proud to be your friend ^^

ieqa zulaica said...

ofer je baru ieqa .. tataw ag dpt ke ta .. sngkut kat bhg pnajaan MARA skang.. huhu .. thnx dear..

Much Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers